• Opsporing afluisterapparatuur

  Afluisterapparatuur en bedrijfsspionage

  Bedrijfsspionage wordt gepleegd door het onzichtbaar plaatsen van opname apparatuur en afluisterapparatuur zoals bv. een zender, een spy camera, een gps tracker, een verborgen microfoon, enz. Deze kunnen verborgen zitten in voorwerpen zoals pennen, computermuizen en meubilair, of ingebouwd zitten in aangedreven apparaten zoals stopcontacten, telefoons, computerschermen, enz. Meestal wordt dit geplaatst door een spion, of door een personeelslid.

  Afluisterapparatuur wordt vaak aangetroffen in bedrijven in het kader van bedrijfsspionage of industriële spionage. Meer info hieromtrent leest u hier.

  Wat kan Legal Access voor u betekenen?

  Legal Access beschikt als enige detectivebureau in België over een professioneel opgeleid team dat gespecialiseerd is in counter of contra spionage. De experten van Legal Access werpen een kritische blik op de interne organisatie van uw bedrijf, maken een precieze analyse en bepalen zo het dreigingsniveau.

  Wanneer er vermoedens bestaan over industriële spionage of bedrijfsspionage, zal het TSCM sweep team van Legal Access in actie komen. TSCM staat voor Technical Surveillance CounterMeasures en omvat het fysiek en technisch inspecteren van gebouwen, wagens en apparatuur, door middel van state of the art anti afluisterapparatuur. Hierbij doorzoeken en controleren wij uw bedrijf op de aanwezigheid van ongewenste opnameapparatuur en afluisterapparatuur.

  Het TSCM sweep team van Legal Access dankt haar succes aan jarenlange ervaring en opleidingen op het allerhoogste niveau, en onderscheidt zich hierdoor van andere spelers op de markt.

  Meer info op unacis.com

  Terug
  Bel of mail mij terug