• Woninginbraak

  Slachtoffer van woninginbraak?

  Woning- en auto inbraak komt gemiddeld 208 keer per dag voor in België (bron: De Zondag). Steeds meer mensen zetten daardoor ook in op inbraakpreventie zoals het plaatsen van een bewakingscamera of alarmsysteem. Maar georganiseerde dievenbendes gaan vaak op een zeer professionele manier te werk en omzeilen de aanwezigheid van de hond, het alarm of de beveiligingscamera op een vernuftige manier. Ze brengen subtiele merktekens aan op de gevel of op de stoep, en communiceren zo met hun collega inbreker.

  Wanneer u slachtoffer bent geworden van een inbraak, bestaat de kans dat het niet bij die ene keer blijft. Gerechtelijk onderzoek wijst immers uit dat er vaak sprake is van recidivisme binnen het milieu en dat inbrekers meerdere keren zullen proberen een inbraak in uw woning te forceren.

  Wat kan Legal Access voor u betekenen?

  Inbraak is een zwaar misdrijf dat uw persoonlijke leefsfeer en gevoel van veiligheid in het gedrang brengt. U dient hiervan een aanklacht in te dienen bij de politie. Het inschakelen van een privé detective kan hierbij extra gewicht in de schaal leggen. Legal Access zal instaan voor een grondig buurt- en sporenonderzoek, en kan gebruik maken van externe camerabewaking en inbraakdetectie. Wanneer het onderzoek is afgerond, kan u met het geleverde bewijsmateriaal een waterdicht dossier indienen bij de officiële instanties.

  Terug
  Bel of mail mij terug