• Opsporing vermiste personen

  Wat is een verdwijning?

  Een onrustwekkende ‘plotse’ verdwijning van een minderjarige dient zo snel mogelijk te worden gesignaleerd aan de lokale en federale politiedienst. Deze zal een opsporingsbericht verspreiden naar het vermiste kind of de vermiste persoon. Een verdwijning kan verband houden met een ongeval, een ontvoering of een misdaad, maar kan ook bewust door de persoon in kwestie zijn opgezet. Financiële problemen of frauduleuze praktijken liggen hier vaak aan de basis.

  Wanneer politiediensten de opsporing van een kennis of dierbaar familielid staken, en het dossier niet meer als prioritair wordt behandeld, blijft u achter met een gevoel van onwetendheid en onzekerheid. Een privé detective kan u hierin bijstaan.

  Wat kan Legal Access voor u betekenen?

  Het Legal Access team staat zowel in binnen- als buitenland klaar om voor u recherchewerk te verrichten wanneer uw geliefde of dierbare wordt vermist. Een uitgebreid digitaal onderzoek alsook een dynamisch veldonderzoek stellen ons netwerk aan detectives in staat om sporen te vinden die kunnen leiden naar de vermiste of verdwenen persoon. Op al onze onderzoeken is de privacygedragscode en zwijgplicht van toepassing.

  Terug
  Bel of mail mij terug