• Diefstalonderzoek

  U vermoedt diefstal?

  Wanneer u op regelmatige basis diefstal vaststelt maar de feiten niet hard kan maken, dan is betrappen op heterdaad de enige mogelijkheid. Ontvreemding van uw persoonlijke goederen komt meer voor dan gedacht en de ontmaskerde dader komt vaak vanuit onverwachte hoek.

  Diefstal is een strafbaar feit en dient te worden gemeld bij politionele instanties. Wanneer u vermoedens heeft van diefstal of van (herhaaldelijke) ontvreemding van persoonlijke bezittingen, kan Legal Access de dief of dieven achterhalen door het opzetten van een rechercheprocedure en het plaatsen van zogenaamde dievenvallen. Ook in het geval van weggelopen of gestolen dieren, kan u beroep doen op een privé detective. Wees niet verbaasd wanneer we zeggen dat een burenruzie wel eens aan de basis kan liggen van het plotse verdwijnen, of sterven, van uw geliefde huisdier.

  Wat kan Legal Access voor u betekenen?

  Indien de daders worden geïdentificeerd en de feiten worden vastgesteld, levert ons erkend detectivekantoor u een compleet dossier ter bewijsvoering aan zodat u de nodige stappen kan nemen en eventueel klacht kan neerleggen bij de officiële instanties.

  Terug
  Bel of mail mij terug