• Wie zijn wij?

  Bart ’t Jampens staat aan het roer van Legal Access en behaalde in 1986 zijn eerste certificaat als Private Investigator. Hij staat reeds 30 jaar aan het hoofd van zijn detectivekantoor, waarvan 23 jaar als privé detective. Sinds 2009 is hij binnen het bedrijf uitsluitend actief als projectmanager en focust hij op een correcte klantenbinding.

  Legal Access is in heel België actief en heeft dankzij haar uitgebreide netwerk ook ruim ervaring met internationale opdrachten. Zowel particulieren, bedrijven, confraters, gerechtsdeurwaarders, accountants en revisoren kloppen reeds 30 jaar bij Legal Access aan voor het uitvoeren van deskundig onderzoek.

  Legal Access werkt met zowel mannelijke als vrouwelijke detectives met elk hun specialisaties. Hierdoor kunnen zij elk type opdracht uitvoeren met een zeer hoge slaagkans. Moderne technieken en constante bijscholing dragen bij tot een professionele verwerking van hun opdrachten en resulteren in juridisch correcte onderzoeksrapporten. De privé detectives van Legal Access zijn gebonden aan de geheimhoudingsplicht en fungeren eveneens als uw juridische vertrouwenspersoon.

  Tip: voorkomen is beter dan genezen.
  Nog te vaak wordt een detective pas ingeschakeld wanneer dure, ingewikkelde en zenuwslopende gerechtsprocedures reeds zijn opgestart. Veel leed kan echter bespaard worden door proactief te werk te gaan. Een kort en tijdig aangevat onderzoek kan vervelende situaties voorkomen.

  Terug